Lessmore


Nu öppnar Downtown Campers nya mötesplats

(20190902)

Nu öppnar Downtown Campers nya mötesplats

Det är med bakgrund i en växande efterfrågan för större event- och mötesytor med mer flexibilitet, som Downtown Camper nu utökar hotellets kapacitet med ett ytterligare våningsplan på 1700 kvm.

På nya Roots finns 13 mötesrum i varierande storlek, och med de flyttbara väggarna kan 9 rum öppnas upp för att skapa en 900 kvm stor eventyta för upp till 650 personer.

I anslutning till Roots har Downtown Camper även öppnat ett nytt vegetariskt café, där både mötesdeltagare och flanörer från Drottninggatan är välkomna. Här ligger fokus på hållbarhet, wellbeing och gemenskap: Både mat och möbler har valts ut med hänsyn till miljö och klimat, och råvarorna är i majoritet växtbaserade och ekologiska.

Downtown Camper som öppnade 1 september för två år sedan, är ett av Scandics signaturhotell i Stockholm, med 494 rum, innovativa mötes- och eventytor, restaurangen Campfire, takbar och wellnessyta med uppvärmd utomhuspool i The Nest. Gensvaret för nya eventytan Roots har sedan säljstarten i januari varit stort och efterfrågan har redan överträffat förväntningarna.

Läs mer om avtalet med Scandic Hotel