Lessmore


Hit reser svenskarna mest

(20190425)

Hit reser svenskarna mest

Norwegian har tagit fram en lista på de mest bokade utlandsdestinationerna inom och utanför Europa. Inom Europa är det Malaga som toppar listan och utanför Europa är det New York som lockar svenskarna mest.

Malaga hamnar på första plats följt av ständigt aktuella London på listan över de mest bokade utlandsdestinationerna inom Europa. Därefter följer Alicante, Barcelona och Palma vilket tyder på att Spanien fortsätter att vara ett favoritresmål med sina många soltimmar och behagliga klimat. Även klassiska weekenddestinationer som Paris och Rom återfinns på listan. Allt fler resenärer upptäcker även de prisvärda städerna Krakow och Budapest som hamnar på en nionde och tionde plats.

Av de utomeuropeiska resmålen är New York mest populärt följt av Los Angeles, Fort Lauderdale och Oakland/San Francisco. På femte plats kommer Bangkok som förutom att vara en utgångspunkt till den thailändska övärlden är ett omtyckt resmål för resenärer som söker storstadspuls och vill uppleva Thailands fantastiska kultur med färgsprakande marknader, tempel och museer.

Topp 10 utlandsdestinationer inom Europa är:
1.Malaga
2.London
3.Alicante
4.Barcelona
5.Palma
6.Nice
7.Rom
8.Paris
9.Krakow
10.Budapest

Topp 5 på utomeuropeiska långlinjer är:
1.New York
2.Los Angeles
3.Fort Lauderdale
4.Oakland/San Francisco
5.Bangkok


Tänk på att använda Er avtalskod när ni bokar Era resor så att ni får ta del av Lessmoresavtalsrabatt.

Har ni glömt Er inloggning kontakta då Norwegians support för att få ett nytt lösenord så att ni inte går miste om rabatten på Era resor.

Gratis Fast Track till Lessmores medlemmar!
Fast Track är den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen. Vi vet att när du reser är tiden viktig för dig och du önskar troligen att tillbringa minsta möjliga tid på flygplatsen.

Läs mer om avtalet med Norwegian