Lessmore


Exempel på nöjda medlemmar

- "Genom mitt medlemskap i Lessmore får jag tillgång till väldigt bra priser utan att själv behöva förhandla med leverantörerna. Jag är extra nöjd med DHL där jag varje år sparar mycket pengar!”"

Ulrika Mattsson, Familyroom.se

- "Jag är särskilt nöjd med avtalet som Lessmore har med Preem. Där tankar jag med 60 öre rabatt/per liter på pumppriset!""

Tommy Peterson, D-SIGN & LJUS

- "Vi har sparat massor genom att endast börja använda Lessmores avtal med DHL!"

Pontus Monie, Zetcity AB

- "Lessmore är perfekt för oss företagare då de förhandlar och bevakar ramavtal inom områden där vi är för små för att få egna avtal, då vi kan fokusera och koncentrera oss på vår kärnverksamhet istället. Idag använder vi allt från resor och bränsle till frakter och kreditupplysningar - Kan varmt rekommendera tjänsten."

Magnus Ahlin, Neonfabriken.se

- "Trevlig support som tar sig tid. Ingen fråga är för svår eller för liten utan man får alltid hjälp."

Sofia Björk, Gröna Klippet

- "Jag använder Lessmore för att skicka med DHL och för att beställa kontorsmaterial via Staples. Paketservicen är kanon och det är perfekt att allt kommer samlat på samma faktura, oavsett om det är frakter eller kontorsmaterial. Desutom får man bra priser, utan att man själv behöver förhandla."

Robert Predkewicz, Robbans Speed Shop

- "Genom Lessmore får vi på ta del av priser och avtal vi annars inte skulle ha tillgång till. Därför känner vi oss mer än nöjda med vårt medlemskap!"

Press & Son, Press & Son

- "Vi är medlemmar sedan en lång tid tillbaka och är mycket nöjda med Lessmore, använder allt från el till bränslerabatter och frakter - Kan varmt rekommendera tjänsten."

Conny Jönsson, Sydsport

- "På egen hand hade jag aldrig kunnat förhandla fram så bra priser med DHL som jag får genom mitt medlemskap hos Lessmore. Avtalet med Vattenfall är också helt fantastiskt! "

Per Angerstig, Känsla of Sweden AB

- "Tack vare sökfunktionen i orderhistoriken så har man kontroll. Det är enkelt att se vad man har skickat och vilka fakturor som man har betalat. Att det sen är så bra priser på DHL gör inte saken sämre."

STEFAN NORMARK, Normark Racing Products AB

- "Jag fick ett tips av en kompis om Lessmore. Jag anmälde mig och beställer samma saker som vanligt, men billigare."

Lars Qvist, Lamplagret

- "Bäst med Lessmore är den trevliga och snabba kundservicen som hjälper till om det uppstår problem. Sämst med lessmore att ännu fler leverantörer och företag borde ansluta sig så att man kan handla ännu fler saker billigt via Lessmore"

Åsa Merving, Ecoplug Sweden AB

- "Jag sparade 30.000 direkt med ett bättre fraktavtal. Det var nästan halva priset."

Mikael Norman, NHS AB

- "Jag bevakar mina största konkurrenter och mina största kunder för bara 250:- per år. Då får jag ett mejl varje gång det sker en kredithändelse"

Håkan Pettersson, Crepitus AB

- "Thanks Lessmore! Vi sparar otroligt mycket pengar tack vare ert avtal med Lyreco och DHL. Minst 40000 kr till annat, vi på Fantaby AB tackar så mycket!"

Luke Ray, Fantaby

- "Med lessmore har jag tillgång till storkundsavtal och därmed bra priser, även om man är ett litet företag."

Per Bäckström, Byggkonstruktörerna AB

- "Det bästa med Lessmore är priserna i deras avtal, på bara två köp har jag sparat in hela årsavgiften."

Dan Ekman, Ekman Filmproduktion AB

- "Man blir så trevligt bemött och det märks att lessmore alltid försöker hjälpa oss företagare och sist men inte minst så får vi en bättre ekonomi med Lessmore."

Rosa Rådman, Sten & Rosa Rådman

- "Jag måste säga att Lessmore är helt fantastiskt, i och med avtalen med post och DHL så sparar vi otroligt med pengar"

Tonny Björk, Ljudbyggaren i Sverige AB

- "Genom Lessmore når jag både företag och privatpersoner i hela Sverige."

Jonas Palstad, HTH Kök

- "Det bästa med lessmore är att man har allt samordnat på ett ställe, man spara väldigt mycket tid på att slippa jaga avtal, du spar inte bara tid utan du spar också pengar"

Anders Faag, Natumin Pharma AB

- "Det bästa med Lessmore är att allt är samlat på ett ställe, man kan skicka SMS, skriva ut fraktsedlar och att man har mängdrabatt på en del företag"

Robert Steen, Prim Logic

- "Jag tycker personalen på TS Lokalvård är värda extra förmåner, vi löste det enkelt med Lessmore."

Fredrik Öjdemark, TS Lokalvård

- "Jag fick registrera mig gratis för att prova på innan jag bestämde mig, så det var inte så mycket att fundera på."

Mikael Lindström, Debora

- "Jag tycker det är bra att ha alla leverantörer på ett och samma ställe, och att bara behöva komma ihåg ett lösenord. Om vi behöver hjälp med något så är det aldrig några problem när vi ringer Lessmores kundtjänst, man blir alltid väl omhändertagen. Vi spar tid och pengar så självklart är vi jättenöjda"

Åsa Hansen, Mektek

- "Vi köper bl.a. kontorsmaterial via Lessmore och jag har även handlat av andra medlemsföretag. En annan sak som jag tycker är mycket bra är inkassotjänsten som ingår, bara att registrera ärendet, enklare kan det inte bli! Så jag är mycket nöjd och tycker Lessmores tjänster fungerar mycket enkelt och smidigt."

Jörgen Mikkelinen , Rör & Fastighetsservice

- "Bäst med Lessmore är fina och bra erbjudanden och att det är lätt att söka och att hitta. Det sämsta är att jag tyvärr inte hinner utnyttja alla möjligheter som finns"

Lennart Liwell, BMT Affärsinredningar

- "Bäst med Lessmore är att äntligen kan vi som små företagare också ha stora rabatter. Sämst med Lessmore är att jag inte viste det tidigare för det skulle ha sparat mig mycket tid och pengar"

Theo Löwensteijn, Ecodor Sverige